Prijave odprte za trening za trenerje: DigitalYou – Empower!

Če ste mladinski delavec ali izobraževalec z nekaj predhodnimi izkušnjami z digitalnim mladinskim delom in izvajanjem neformalnega izobraževanja, je usposabljanje #EMPOWER v okviru projekta DigitalYou odlična priložnost za nadaljnji razvoj vaših zmogljivosti in izboljšanje vašega dela! Usposabljanje bo potekalo v Beogradu - med 11. in 17. junijem 2023.

Izobraževanje bo trajalo 6-dni in bo priložnost, da se združijo mladinski delavci in izobraževalci iz Slovenije, Srbije, Španije, Grčije in Belgije. Osredotočili se bodo na urjenje kompetenc in pridobitev znanja digitalega mladinskega dela, ki jim bo omogočilo, da postanejo NFE trenerji, sposobni dela v digitalnem okolju. Udeleženci bodo imeli tudi priložnost spoznati in raziskati inovativno platformo DigitalYOu in njena orodja, ki so prilagojena potrebam digitalizacije mladinskega dela.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

  • Imate nekaj izkušenj kot trener NFE, mladinski delavec ali vzgojitelj, zlasti v digitalnem mladinskem delu.
  • Prihajate iz Belgije, Slovenije, Srbije, Španije, Grčije ali drugih držav, iz katerih ima mreža CONNECT International člane.
  • Dobro obvladate angleški jezik.
  • Ste pripravljeni aktivno sodelovati v celotnem trajanju usposabljanja.

KAKO SE PRIJAVITE? Preprosto izpolnite naš prijavni obrazec do 10. maja 2023 do 23:59 CET.

STROŠKI: Vse stroške usposabljanja, materiala, hrane, nastanitve, potovanja in odmora za kavo krijejo organizatorji. Udeležencem svetujemo, da uporabijo stroškovno najučinkovitejše prevozno sredstvo, potni stroški pa bodo povrnjeni v skladu s politiko CONNECT International o povračilu potnih stroškov glede na državo izvora udeleženca.

 

Projekt DigitalYOu sofinancira Evropska unija.